Sós a tejem. Mitől lehet? Teljesen elapadok?
Figyelt kérdés
Kislányomat sajnos csak 2 hetes koráig tudtam jóllakatni a tejemmel, utána annyira csökkent a mennyiség, hogy tápszeres pótlásra volt szükség. Kb. 3 hós korától csak tápszert kap, mert azóta nagyon kevés tejem van, de naponta mellre veszem (hiszen minden cseppje aranyat ér), hogy ha nem is lakik jól, de érezze, milyen összebújni anyával. Azonban pár napja észrevettem, hogy néha-néha kiköpi, aztán egyszer megkóstoltam: teljesen sós volt! Mitől lehet? Az a kis tejem is el fog apadni? Mitől lehet sós a tejem édes helyett? A terhesség szinte kizárt, mert utánaolvastam, csak a 4. hónaptól változtatja meg az ízét és akkor sem sós, hanem kesernyés-savanykás ízt kap.2009. nov. 30. 21:31
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos a tejem édesebb, majd újra sósabb lett és mostanra teljesen elapadt, a babám nem is bújik hozzám, kis vadóc lett. :(
2009. dec. 18. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!