Mitől lehet, hogy majdnem három hónapos babám kétóránként szopizik?
Hogyha kevés idejig szopik lehet,hogy csak szomjas volt.
Nekem is csinálta ezt.
Szia!
Nekem 3kislányom van a legkisebb 1.5éves és 1éves koráig kizárólag szopott. Az én véleményem a kérdésedről, hogy boldog anya lehetsz ha a 3hónapos bébi éjszaka csak alszik és nappal viszont igen is igényt tart a szopira akár 2óránként is mert vagy éhes, vagy csak a közelségedre vagy egy kis összebújásra és pár csepp anya tejcsire vágyik ez nem baj és igen is rendjén van!!Amúgy is vannak növekedési ugrások mint pl a 3-ik 6-ik stb... hónap amikor a növekedése érdekében töbször igényt tart rád! Ne bánd ezt az időszakot mert nem olyan sokáig tart amíg ölelgetheted és a karjaidba lehet mert kb. másfél 2éves korától úgy is mást fog enni és úgy is a felfedező korszakában lesz nem a z öledbe és én is visszavágynék egy kis szopis összebújásra de már nincs rá igénye, úgyhogy én azt javasolom hogy akár 2óránként is bújjatok össze neked is jó és a kicsinek is el engedhetetlenűl jó!!!! üdv: Heppy
Mi is majdnem 3hósak vagyunk és uez van nálunk is. Nappal szomjasabb, éhesebb, akár kétóra elteltével is kér, de akár 4 óra elteltével. Változó nála. Mi még egyszer éjszaka is eszünk. Délelőtt egyébként éhesebbek a babák. Szerintem nálad is délelőtt, koradélután kér sűrűbben :) Nem baj, csak kérje!
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!