Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől lehet, hogy majdnem...

Mitől lehet, hogy majdnem három hónapos babám kétóránként szopizik?

Figyelt kérdés
Régebben háromóránként kért, de amióta növekszik, kettő. Igaz, éjszaka szünetel, meg nappali alvása során is képes 3-4 órán át aludni, de ha ébren van, kétóránként kér. Már arra is gondoltam, hogy csak unalomból eszik, mivel egyszerre csak az egyikből eszik, ha a másikból kínálom, elkezd szórakozni.
2008. júl. 16. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogyha kevés idejig szopik lehet,hogy csak szomjas volt.

Nekem is csinálta ezt.

2008. júl. 16. 11:57
 2/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem 3kislányom van a legkisebb 1.5éves és 1éves koráig kizárólag szopott. Az én véleményem a kérdésedről, hogy boldog anya lehetsz ha a 3hónapos bébi éjszaka csak alszik és nappal viszont igen is igényt tart a szopira akár 2óránként is mert vagy éhes, vagy csak a közelségedre vagy egy kis összebújásra és pár csepp anya tejcsire vágyik ez nem baj és igen is rendjén van!!Amúgy is vannak növekedési ugrások mint pl a 3-ik 6-ik stb... hónap amikor a növekedése érdekében töbször igényt tart rád! Ne bánd ezt az időszakot mert nem olyan sokáig tart amíg ölelgetheted és a karjaidba lehet mert kb. másfél 2éves korától úgy is mást fog enni és úgy is a felfedező korszakában lesz nem a z öledbe és én is visszavágynék egy kis szopis összebújásra de már nincs rá igénye, úgyhogy én azt javasolom hogy akár 2óránként is bújjatok össze neked is jó és a kicsinek is el engedhetetlenűl jó!!!! üdv: Heppy

2008. júl. 16. 11:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nagyon jó összebújni :-), csak mindenki azt mondja, hogy 4 óránként kellene ennie... Én pedig úgy gondolom, hogy minél tovább szeretném szoptatni, és talán ez az egyik titka. És ebben megerősítettél! Köszönöm mindkettőtök válaszát!
2008. júl. 16. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi is majdnem 3hósak vagyunk és uez van nálunk is. Nappal szomjasabb, éhesebb, akár kétóra elteltével is kér, de akár 4 óra elteltével. Változó nála. Mi még egyszer éjszaka is eszünk. Délelőtt egyébként éhesebbek a babák. Szerintem nálad is délelőtt, koradélután kér sűrűbben :) Nem baj, csak kérje!

Puszi

2008. júl. 16. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!