Híztok vagy foytok szoptatás alatt? 8 hetes a baba, és annyi vagyok amennyivel szülni mentem! Egyfolytában hízok! Mitől?
Én 3 kg-t híztam.
Előző babával ilyenkorra (2 hós) már a versenysúlyomnál voltam. Most 13 kg van rajtam plusszban.:(
nekem 1 evvel a szules utan mag van 5kg plusszom. a hasam is nemreg huzodott vissza, nem is tuom hogy visszahuzodott vagy koverebb maradtam :))
A terhesseget 54el kezdtem most 59korul van a sulyom. en is szoptatok meg.
elegge zavar hogy nem jok a regi ruhaim, nekem a csipom lett szelesebb sokkal, de az mar a terhesseg elso honapjaiban.
Én stagnálok. A szülés után 2 héttel álltam először mérlegre, akkor 2 kilóval voltam könnyebb, mint a terhesség előtt. Ez 10 hónapja volt, azóta tartom a súlyom, pedig az elején rengeteget ettem. Most már csak reggel és este szoptatok és szerencsére az étvágyam is csökkent.
Viszont teljesen elpuhultam. Már nem olyan feszes a combom és a fenekem. Na nem mintha előtte nagyon feszes lett volna, akkor is volt narancsbőröm, de most borzalmas.
A mellemről ne is beszéljünk. De hát a szoptatás ezzel jár.
első gyereknél:
szülés előtt 68kg, szülés napján 86 kg, szülés után egy hónappal 65kg!!!!!
második gyereknél:
szülés előtt 70kg, szülés napján 86 kg, most vagyok szülés után egy hónappal és 80 kg!!!! :(:(:(
Nem tudom most mit csinálok másképpen, de most nem fogyok, engem is csak az zavar, hogy nem férek bele a régi ruháimba, amúgy nem érdekelne, nekem is most a csípőm szélesedett ki, elég rendesen :(. Azt azért hozzáteszem az első fiú lett, a második lány. A lánynál szélesednek és ez rám abszolút igaz.
55 kg-mal kezdtem a babavárást.
69 kg voltam a szülés előtt.
61 kg szülés után.
62-63 kg vagyok most. 4 hónapos a kislányom.
74kg voltam
88kg-val mentem szülni.
76kg voltam szülés után egy héttel.(boldog voltam)
88vagyok most ujra,8hónapja szoptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!