Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vn olyan hogy elmegy a tej...

Vn olyan hogy elmegy a tej mert megjön a mensi? Vagy inkább a mensi jön meg azért mert elment a tej?

Figyelt kérdés
2 hete nem tudok szoptatni.Volt hogy óránként ébresztgettem a kisfiam,de egyszerüen ne kellett neki.Volt még tejem lefagyasztva azzal húztam 1 hetet.De mostmár teljesen elment már fejni sem tudok belőlle.Eddig fejtem minden etetéskor volt hogy miután evett 50 60 ml ki tudtam fejni.Azokat fagyasztgattam.De mostmár kifogytam.Tápszer kell.Ha elmúlik a mensim akkor vissza fog jönni a tej?Továbbra is fejem hátha,de pár csepp.Ja és ilyenkor ugyanolyan a mensi?Vagyis nem tart tovább mint előtte?3 hónapos a kisfiam és 6500 g.
2008. júl. 15. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a mensi alatt nagyon nehezen szopott a kisfiam.Eröltetni kellett,aztán beadta a derekát és elfogadta.

Kicsit más ilyenkor a tej íze,de van olya baba aki nem fogadja el és ez nem a te hibád.Nekem nem ment el a tej csak jelentősen megcsappant.Miután elmúlt helyreállt minden, úgyhogyne aggódj van még remény.Nekem ugyanúgy zajlott a mensi,mint a terhesség előtt.

2008. júl. 15. 15:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem múlt hónapban jott meg eloszor. Nagyon megcsappant a tejem, 1 hétig alig volt. Aztán szerencsére helyreállt.

Az elso válaszolótól kérdezném, hogy ez így megy minden hónapban. Most kellene megint megjonnie, és félek, hogy megint megcsappan majd.

2008. júl. 15. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok nekem így ment minden hónapban ,idáig mindig helyreállt a teltermelődés, de minden ciklus után kevesebb lett a tej.

Most a 4. hónapban már este kell 100 ml tápszer. (bármit is csinálok).

Egyáltalán nem biztos,hogy az első mensit több is követni fogja.

2008. júl. 16. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!