4 hónapos szoptatási múlttal érdemes elkezdeni a more milk szedését?
Én 5 hónapos korában szedtem, semmit sem ért.
De azóta is szoptatom 8,5 hónapos babámat, naponta négyszer, plusz éjjel.
A szervezet az első hetekben-hónapokban túlbiztosítja magát, és sokszor több a tej, mint amire a babának szüksége van. Aztán három hónapos kor után jön a fejlődési ugrás, beáll a kereslet-kínálat egyensúlya, és a baba szopási szokásai is megváltoznak, ebből sokan tévesen azt a következtetést vonják le, hogy kevés a tej, és teljesen feleslegesen elkezdenek pótlást adni.
Szedheted a More milket, vagy bármi mást, de egyáltalán nem biztos, hogy bármit is használ, mert a szervezeted okosabb annál, mint hogy feleslegesen túltermeljen. Attól, hogy nem tudsz pluszban eltenni, még bőven elég lehet a tejed hónapokig, sőt évekig is.
9 liter tartalék egyáltalán nem kevés. Ritka kivételektől eltekintve úgyis a lefolyóban végzi mind, mert kiolvasztva a babák nagy része nem fogadja el a megváltozott íze miatt.
Nekem már többször segített, most fél éves a babám és még mindig csak szopizik, + már kóstólgatunk.
De csatlakozom az előttem szólóhoz, az én kisfiamat kirázza a hideg a fagyasztott anyatejcsitől, de az igazat megvallva tényleg más az illata, az állaga is, mint a frissnek.
első
Az enyém mind egy cseppig megitta, vagy megetet pl pépnek a fagyasztott tejet.
Sőt még most is szoktam fejni, összegyűjtöm és lefagyasztom.
Múltkor is mikor de. el kellett mennem, az apja fagyasztott tejet adott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!