Milyen erzes a szoptatas?
Hát eleinte nem kellemes. Nekem szoptatási tanácsadó segített, mert mindenki azt mondta, hogy azért fáj, mert rosszul teszem mellre, de nem így volt. Kb. 3 hétig olyan volt, mintha nyúznának. Iszonyatosan fájt, de aztán kb. 2 nap alatt teljesen elmúlt. Visszagondolva, lehet, hogy csak a császármetszés, gyógyulás, első baba- fáradalmaim miatt éreztem annyira szörnyen fájdalmasnak.
Apa nem furcsállta egyáltalán, én egy kicsit igen, mert eleinte nagyon sután ment a dolog, a kórházban (6 napig voltunk bent) nem is szopott a fiam, szóval féltem, h mi lesz itthon. Itthon viszont rákapott, és még mindig szopis, most 9 hónapos.
Ne félj, lehet, hogy közhely, de tényleg minden ösztönösen jön majd, meg van még 20 heted, és azalatt is rengeteg dolgot megtanulhatsz. Normális, hogy tele vagy kérdésekkel, hidd el, mindenki így van ezzel.
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!