Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miert van hogy egy egy szopi...

Miert van hogy egy egy szopi utan kifeheredik-sargul a mellbimbom csucsa? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
5honapos kisfiam mar nagyon erosen szopizik.Gondolom ezert lehet. De ez normalis? Nalatok is volt mar ilyen tapasztalat? Eddig semmi gond nem volt....
2009. nov. 27. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

igen ,az "erős" szopcsizástól van:-)

azt mondják,majd megedződik a mellbimbó,de Kisfiam 18 hónapja szopcsizik és még mindig szoktam igy járni én is:-)

de az nem fáj,ugye neked sem?

2009. nov. 27. 12:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Az nem faj. De van hogy olyan erosen szopizik h na az aztan faj de nagyon! Hiaba ehesek a babcsik... :)
2009. nov. 27. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem szabadna fájnia. Ha igen, akkor vedd ki a szájából és kapja be újra, figyelj rá, hogy jó nagyra tátsa a száját.
2009. nov. 27. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is szokott ilyen lenni, olyankor kifejek egy pár csepp tejet, és bekenem vele a mellbimbót, hogy regenerálódjon.
2009. nov. 27. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem mindig ez van, 2 hós a babám

és nekem nem is tudja jól bekapni, van, h sokadjára is próbálom neki adni, de nem jön össze, h jól bekapja

néha me semmi baj...

mondjuk nekem kicsi a bimbóm.

2009. nov. 27. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!