Miert van hogy egy egy szopi utan kifeheredik-sargul a mellbimbom csucsa? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
5honapos kisfiam mar nagyon erosen szopizik.Gondolom ezert lehet. De ez normalis? Nalatok is volt mar ilyen tapasztalat? Eddig semmi gond nem volt....2009. nov. 27. 12:21
1/5 anonim válasza:
igen ,az "erős" szopcsizástól van:-)
azt mondják,majd megedződik a mellbimbó,de Kisfiam 18 hónapja szopcsizik és még mindig szoktam igy járni én is:-)
de az nem fáj,ugye neked sem?
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Az nem faj. De van hogy olyan erosen szopizik h na az aztan faj de nagyon! Hiaba ehesek a babcsik... :)
2009. nov. 27. 13:12
3/5 anonim válasza:
Nem szabadna fájnia. Ha igen, akkor vedd ki a szájából és kapja be újra, figyelj rá, hogy jó nagyra tátsa a száját.
4/5 anonim válasza:
nekem is szokott ilyen lenni, olyankor kifejek egy pár csepp tejet, és bekenem vele a mellbimbót, hogy regenerálódjon.
5/5 anonim válasza:
nekem mindig ez van, 2 hós a babám
és nekem nem is tudja jól bekapni, van, h sokadjára is próbálom neki adni, de nem jön össze, h jól bekapja
néha me semmi baj...
mondjuk nekem kicsi a bimbóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!