Szoptatás alatt milyen tornagyakorlatokat lehet végezni, hogy ne menjen el a tejem?
Nem értem, hogy a tejtermelést akarod fokozni, vagy csak tornázni akarsz, hogy csinos legyél de ne árts a babucinak?
GYógytornász anyuka
Előző válaszolónak: milyen tejtermelő tornagyakorlát létezik????
Kérdezőnek: Bármit, ami kedvedre van és amit szeretnél, végezheted. Nyilván mellmegeröltető (pl futás, futópad, ugrálás..) kilőve, vagy enyhített formában. Előnyben részesítem a termi ellipszis trénert, vagy a sétát. Baba-mama torna? A tej nem megy el a tornától, ha vigyázol a cicire :)
puszi
Egyébként valahol olvastam, hogy a tej íze változik meg a torna végett, kevesebb nem lesz. (második válaszoló)
Jaa, és ha fogyni szeretnél, akkor jó sokáig szoptass, és csak cicit adj a babának, és naponta sokszor egyél keveset, értékeset, igyál sok vizet és édességeket kerüld. Mindezt az egykistorna mellett :) Tuti fogyás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!