Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A baba hány hos. Koráig ne...

A baba hány hos. Koráig ne egyunk k-betus ételeket?

Figyelt kérdés
6hos.baba de már eszik ételt is
2013. dec. 24. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés engem is érdekelne :).

Én már próbáltam enni K betűs ételeket igaz csak egy tányéral egy nap.

Hála ég eddig nem is volt hasfájós a kis fiam most 3 hónapos.

2013. dec. 24. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:

anyatejes babámmal bármit ehettem és ehetek most is. még csípőset is. semmitől nem fáj(t) a pocija, szerencsére. szerintem azért az dönti el, hogy hasfájós-e. illetve a hasfájós időszak kettő hetestől 3 hósig tart, nyugodtan bevállalhatsz "tiltott" kajákat.

hogy neki meg mikor adhatsz, azt nem tudom, ha erre vonatkozott a kérdés, akkor passz, én a hét hónaposomat még csak kóstoltatom almával, banánnal, körtével meg tökkel, mert szép kerek az anyatejtől, mi még nem sietünk sehová... :)

2013. dec. 24. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem a K betűs dolgoktól fájdult meg a pocija , pl Borsótól... Ki kell tapasztalni baba függő
2013. dec. 25. 09:13
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem se volt hasfájos...de a káposztátol fájt a hasa de most a levestol nem fájt...a borsotol meg azért fájt neki mert huvelyest nem szabad enni mert az felfujja a babát
2013. dec. 25. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Elvileg addig ajánlatos kerülni a k betűseket, amíg a baba el nem kezd forogni hasról hátra és fordítva (csecsemőgondozó ismerős ezt tanulta).
2013. dec. 26. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!