Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak, ha a kisfiam...

Mit csináljak, ha a kisfiam nem büfizik? Baj ha ugy teszem le aludni? és honnan tudom biztosra, hogy ha hasfájos? Vagyis hogy amiatt sir? Hogy tudnám hatékonyabban büfiztetni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha húzogatja a lábát akkor valószínű hasfájós. Nálunk van h nem büfizik a lánykám, olyankor többet pukizik. Csak akkor baj ha hasfájást okoz Nekik, különben mindegy hogy fönt vagy lent jön ki.
2009. nov. 26. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
baj, ha nem büfizik. amelyik baba eszik, az büfizik is. Addig kell simogatni a hátát, míg ki nem jön legalább egy büfi. a klasszikus vállrafektetés ha nem válik be, teheted térdre is és ugyanúgy finoman simogathatod, vagy hason pl. Fontos , hogy feljöjjön a levegő, több szempontból is. Egyrészt fájni fog a hasa tőle, másrészt nem tud rendesen aludni, harmadrészt van hogy a büfivel kis kaja is visszajön. Hát , éjjel, álmában nem biztos, hogy jó dolog....
2009. nov. 26. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekünk azt mondta a védőnő, ha nem büfizik, mert mondjuk bealszik evés közben, akkor is letehetem aludni, csak mindenképp oldalt fordítsam, hogy ha visszajön a tejcsi, akkor ne okozzon gondot. Ha a simogatás nem jön be, akkor nagyon finoman paskolhatod a hátát, nekünk ez vált be. Nyugi, nem verem a gyerekem, de a simogatással én azt értem el, hogy bealudt.

Ha hasfájós, azt észreveszed. Nekem nem húzta fel a lábát, én is azt vártam, hogy abból majd tudni fogom. De az én fiam megfeszítette magát, de nagyon. Meg annyira keservesen sírt, hogy az már elviselhetetlen volt. Nehezen nyugodott meg, volt, hogy kicsit abbahagyta, aztán pár perc múlva újra ordított. Mióta kapja az infakolt, semmi baja szerencsére.

2009. nov. 26. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem büfizik és bealszik, akkor én nem tenném hátára, inkább oldalt, vagy hason altatnám. Nekünk az szokott segíteni, hogy vízszintesbe teszem a babámat, várok 1 percet, aztán megint a vállamra fektetem, vagy úgy fogom meg, hogy arccal kifelé nézzen, és a hasánál fogom az egyik kezemmel. Az infacol is segít büfizni (nem szívódik fel, ezért újszülött kortól adható, evés előtt kell adni) Egyébként hasfájásra van, de én úgy vettem észre, hogy a böfit jól segíti.
2009. nov. 27. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem azt javasolták, ha nem büfizik, vagy bealszik a bal oldalára tegyem le.
2009. nov. 28. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!