Szoptatás alatt szedtek fogamzásgátlóT? Biztos védelmet nyújt? Nem árt a babának? A tejet sem apasztja? Melyik fajtát szeditek?
Tudod, az egyszerű nagyon sokszor nem a legjobb, nem a legegészségesebb... sokkal inkább a legkényelmesebb.
De persze mindenki maga dönt. Csak azt ne felejtse el, hogy a 'hosszú távon jó' mindig jobb, mint a "rövid távon jó"!
Én is a cerasetett szedtem!Nekem voltak vele problémáim!
Folyamatosan menstrultam tőle (havi szinten egy hét után 2nap szünet és ismét megjött ez így ment 1 évig)Még szoptatok, de abba hagytam, mert 15kg-ot fogytam és kezdek úgy kinézni mint egy anorexiás!Én áttértem a hüvely kapszulára!Igaz drága (6db 1700ft nem vényköteles)!
Illetve javaslom hogy kérdezz rá a nőgyógyásznál az injekcióra, olcsó, nagyon biztonságos és alkalmazható szoptatás alatt!Nekem mondjuk a korom miatt nem ajánlotta a doki!
Én írtam a hormonról.
Kizárt, hogy egy mesterségesen előállított hormon (progeszteron a Cerazette-ben) akárcsak ugyanolyan (jótékony) hatású legyen a szervezetben, mint a valódi, természetes progeszteron! Az meg pláne nonszensz, hogy jót tenne a tejtermelésnek. (Semmilyen külső műanyag nincs jó hatással a szervezetre.) Utóbbinak leginkább a gyakori szoptatás tesz jót és az összes többi "csodaszer" csak jóval emögött kullog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!