Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen fogyókúrás tablettát...

Milyen fogyókúrás tablettát lehet szedni szoptatás alatt? Vagy ha nem lehet milyen gyors módszer van a fogyásra lehetőleg éhezés és sok mozgás nélkül?

Figyelt kérdés
18 kg-ot híztam a terhességem alatt és ebből minimum 10 kg rajtam marad de a pici mellett nem lessz időm tornára vagy ilyesmire és enni is nagyon szeretek, nemnagyon tudom megállni hogy ne egyek akkor amikor már nem kéne. De fogyni viszont nagyon szeretnék.
2013. dec. 18. 18:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na, majd én megmondom neked a tutit!

Összeszedsz egy szuper kis hányás-hasmenéses vírust, és hipp-hopp már le is fogytál...

2013. dec. 18. 23:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Tarts szénhidrátszámolós diétát (mint amit a cukorbetegeknek is kell), havi két kiló fogyás garantált. Sétáljatok sokat a babáddal (télen is szabad és kell is!)

Nyárra tuti formában leszel :)

Én ezzel soha nem vagyok éhes, pár nap alatt bele lehet rázódni az egészbe :)

2013. dec. 19. 18:38
 13/13 xStefix ***** válasza:

11-esnek igaza van, csak akkor elsősorban a víz megy le. Én tavaly télen kerültem így be a kh-ba kiszáradással, mert közben végig szoptattam. Élmény volt valóban. :)

Egyébként ami "tartós" fogyást hoz, az a gyomorsavtúltengés okozta emésztési panaszok, ezt a nyáron szedtem össze, na le is dobtam gyorsan 5 kilót, ami azóta se jött fel. ;)

De csak viccelünk nyilván.

2013. dec. 19. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!