A fogamzásgátló ronthat a tej minőségén? Annyira, hogy a babának már nem is kell?
Figyelt kérdés
Kb két hete szedtem, amikor a baba elkezdett sztrájkolni. Be se kapta a mellemet, vigyorgott és elfordult. Pòtlást kapott már ezelőtt is, de szeretett szopizni, mindig azzal kezdtük. Mikor lefejtem a tejet, megdöbbentem, hogy kb vìz az egész, szinte àtlàtszò és òrákkal később is alig ült ki zsìr a tetejére. Nem ilyen volt, még ha kellett is pòtolni, azért rendben volt, reggelente jòl is lakott vele. Mitől romlott ennyit? Lehet a bogyò miatt?2013. dec. 15. 14:50
1/6 anonim válasza:
az én fiam se akart szopizni, és a tejem mennyisége is igen megcsappant. úgyhogy abba is hagytam 1 hét után, és 3-4 nap alatt helyreállt minden. szóval szerintem lehetséges.
2/6 anonim válasza:
Hormonális problémák okozhatnak ilyet, és a fog.gátló hormon... Én a helyedben abbahagynám, legalább egy hétre (vagy ciklusra, ha már menstruálsz), azalatt kiderül, hogy ez-e az oka.
3/6 anonim válasza:
Szoptatás alatt fogamzásgátlót szedsz?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen. Tudod, van néhány olyan fajta, amit lehet, és ELVILEG nem befolyásolja a szoptatást. Erről szól a kérdésem.
2013. dec. 19. 14:57
5/6 anonim válasza:
Elvileg... szerintem felejtsd el a gyógyszert!
6/6 anonim válasza:
2. vagyok. Én is szedek, nálunk nem okozott gondot. De nem mindenkinek jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!