A Laktoherber tejszaporító teakeverék használ?
Figyelt kérdés
3,5 hónapos a kislányom eddig nem volt gond a tej mennyiséggel de most úgy tűnik lassan kezd kevés lenni, még nem ittam eddig tejszaporító teát, használ valamit, vagy elég ha fejés a tejtermeléshez?2009. nov. 24. 14:14
1/6 anonim válasza:
Nekem bejött 2 babánál is,bár lehet,hogy a folyadék mennyisége inkább a lényeg!Én simán benyaltam 4 litert belőle naponta és rengeteg tejem volt(még tejtestvére is van a fiamnak):)Próbáld ki:)))+fejés,fejés,fejés....
2/6 anonim válasza:
Az én babámnak görcsöket okozott.
Inkább tényleg a folyadékon a hangsúly, és a fejésen.
3/6 anonim válasza:
Az én babám is görcsölt tőle. :(
4/6 anonim válasza:
Az én babám jól bírja a tejszaporító teákat, már többet is kipróbáltunk. A teekanne annyira nem jött be, a laktoherb és a babylove-os bevált.
8 hetes baba anyukája
5/6 anonim válasza:
Nekünk a mecsek vált be!
5 hós babuci anyukája
6/6 anonim válasza:
Nekünk a laktoherb nem vált be, de a herbária másik tejszaporítója igen. A neve Herbalakt, és nem filteres, hanem teafű. A laktoherbtől még a hasa is fájt a kicsinek, ettől kutya baja nem volt:)Ha gondolod kipróbálhatod. És még bevált az alkoholmentes sör is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!