Létezik hogy 2 hónapos a kisfiam és menstruálok?
létezik, nekem mind a két gyereknél 8 héttel szülés után jött meg először és egyből be is állt a 28 napos ciklus
tejem sajnos egy hormonális betegség miatt előtte sem volt sok, de még ez a kevés is érezhetően lecsökkent és nem is voltak hajlandók elfogadni
Persze.
Három gyerekem van, mindhárommal 6 hónapig kizárólagosan szopi volt.
Elsővel 8 hetesen jött meg (19,5 hónapig szopott), másodikkal 3 hónaposan(20 hónapig szopott), harmadikkal szintén 2 hónaposan, ő 16,5 hónapig szopizott.
Az első gyerekemmel semmi változást nem észleltem, a másodiknál amikor megjött, mindig gyakrabban kellett mellre tennem, két óránként kérte, kicsit kevesebb volt a tej, a harmadikkal meg azt figyeltem meg, hogy 3-4 nappal azelőtt, hogy nekem megjött, elkezdett puffadni. Mennyiség nem lett kevesebb aztán.
Saját megdöbbenésemre én is így jártam sajnos:(
Pedig 3. baba, elsőnél fél év után, másodiknál 5. hónap után jött meg először. Szoptatni tudsz utána is, nem lesz gyengébb a tej. Onnan tudom, hogy reggel szoktam fejni, és látom, hogy jó zsíros. Max amíg megvan, abban a pár napban kicsit kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!