Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek? Nem tudom a...

Ananke kérdése:

Mit tegyek? Nem tudom a csomót kimasszírozni a mellemből?

Figyelt kérdés
Melegítem,sűrűbben fejem,négykézláb is próbálok szoptatni vagy hónalj tartásban is.Semmi.Kb két hete van kettő.Amikor masszírozom,mintha eltüne,de utána megint érzem.Nem tudom mit csinálhatnék még.Ezzel elmehetek a háziorvoshoz?
2013. dec. 2. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem tudsz vele mit kezdeni akkor inkább menj el mielőtt begyullad!Nekem pont a múlt héten volt ilyen miatt lázam,nagyon rossz...vagy keress egy szopi tanácsadót a környéken!Jobbulást!
2013. dec. 2. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Elmehetsz, vagy a nodokihoz. Kerj beutalot mell-ultrahangra (ilyet ott csinalnak, ahol mammografiat, vagyis a radiologian). Ott tudjak csak megallapitani, h koros-e. De ez nagyon fontos dolog, ne hanyagold el a kivizsgalasat, mert nagy baj lehet belole! Tudom mirol beszelek, engem a nodokim kuldott oda, amikor megmutatram neki a csomoimat, amivel mar 10 napja nem boldogultam. Kiderult, az elzarodasokbol talyogok lettek, gennyel... Antibiotikumot kaptam, es most leszivasra jarok (fecskendovel...), igy probaljak kiuriteni oket. Ha nem sikerul, akkor felnyitjak. A talyog veszelyes dolog, komoly szovodmenyeket okozhat a szervezetben. Szoval irany a doki!
2013. dec. 2. 20:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Húú most aztán azért megijedtem!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!

2013. dec. 2. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Masodik vagyok. Nekem a talyogok pl csak a bal mellemben vannak, 1-3cm atmerojuek. De van egy "csomocska" a jobb mellemben is, igaz, az egesz picike. Na arra azt mondtak, h picit megtagult mirigy, de normal mukodessel, termel-urul. Szoval neked pl barmelyik lehet, de nezesd meg! Es addig ne nyugodj, amig jo helyre nem kerulsz, mert en pl mar egy hettel korabban (nehany nap masszirozas utan) elmentem a sebeszetre (ismeros mondta, h oda ida menjek), ahol kozoltek, h menjek haza, masszirozzam es sirjak, mert o mar csak tudja, a felesege 3-at szult... Szoval meg egy hetig igy tettem. A lenyeg, h a mellhez valami speci ultragang fej kell, amilyen mashol nincs, csak ahol a mammografiakat is csinaljak; illetve az mellre specializalodott radiologusok ertenek csak ehhez.
2013. dec. 3. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!