Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Közel 40 hetesen puha mellek?

Közel 40 hetesen puha mellek?

Figyelt kérdés
Ijesztően tartástalanok és puhák a melleim, elvileg holnap szülök, most akkor nincs benne semmi??? Hogy lesz így tejem? Nem kellene keménynek lenniük? Kérlek írjátok meg a tapasztalataitokat! Köszönöm...
2009. nov. 21. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés utáni második nap estéjére durrantak be addig nekem is ˝pöttyedtek˝ voltak még annyi tartása sem volt mint a terhesség előtt. Majd a hormonok megoldják de ha gondolod egy kis szoptatós teával meg homeos bogyóval rásegíthetsz.
2009. nov. 21. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Édesanyámnak mindkét terhességénél csak a szülés utáni második-harmadik napon indult meg a teje. Szerintem nyugodj meg, előbb-utóbb lesz abból tejecske :)
2009. nov. 21. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:

szia!

Na majd amikor bedurran 2, 3. nap a cicid és ha egyet oázik a gyerek attól is szivárogni kezd a tejcsi, akkor térjünk vissza erre a kérdésre....:)

2009. nov. 21. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem is kell hogy legyen benne valami, az lenne a baj, ha lenne!!! A tej akkor kezd el nagy mennyiségben termelődni, amikor szülés után a méhlepény eltávozása után 2-3 nappal leeseik a progeszteron-szint és nem áll a tejtermelés már hormonális gátlás alatt.

Nyugi, lesz tejed. Ez a normális, amit leírtál.

2009. nov. 21. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt, 40+2-re szültem. Szülés utáni harmadik nap hajnalban szó szerint önlött a tej mindkét mellemből. Elötte 4 órával még az előtejet szopizta a fiam és semmi nem látszott még a cicimen. Nagyon fájtak akkor a melleim, rettenetesen be voltak durranva.
2009. nov. 22. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!