Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Érdemes fejni a tejet folyamat...

Érdemes fejni a tejet folyamatosan?

Figyelt kérdés
2 hetes a pici babám. Én nem fejek, csak ha el kell mennem vhova, hogy legyen itthon tartalékba tejcsi. A védőnő szerint kéne fejnem. Pedig nem feszülnek a melleim és úgy érzem a pici pont annyit eszik, amennyi tejem termelődik. Fontos fejni? Ha idáig nem volt gondom (mellgyulladás), később lehet még?
2009. nov. 21. 12:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De riogattad:

"Lányok ez a legnagyobb badarság amit tehettek....

Tessek fejni hogy folyamatosan legyen elég!!! Főleg az elején!!!!"

Mi ez, ah nem riogatás??? Azt sugallod ezzel, hogy ha nem fej, nem lesz elég folyamatosan.

Tudod, nekem anyósom mondta ezt, amikor a nagyobbik fiam 6 hetes volt. Addig nem tettem, de akkor fejni próbáltam (alkalmanként 10-20 ml-t tudtam egy óra alatt sírva kiszenvedni), mérni kezdtem a szopikat és totálisan kikészültem. Rettegtem, hogy nem vagyok jó anya emiatt.

A védőnőm egy hét után szó szerint rámparancsolt, hogy dobjam el a mérleget és hagyjam a fenébe a fejést. Ő még 10 hónapig szopott utána minden gond nélkül, a kisebbik meg most már két éve úgy, hogy az első napokat kivéve SEMMIT NEM FEJTEM.

Elhiszem, hogy muszáj volt fejned. De amit írtál, hogy csak így lesz elég a tej, egyszerűen nem igaz. És látom, fáj az igazság, mert jól le is pontoztál :-)))

2009. nov. 23. 11:56
 12/12 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat, most még nem érzem, hogy túl sok tejem lenne, de még talán korai is lenne rámondani.
2009. nov. 23. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!