Tápszer, tejpép, vagy hozzátáplálás! Melyiket javasoljátok?
köszönöm-fejni nem igazán tudok-meddig próbálgassam?
ez az itató pohár jobb,mint a cumis üveg?mert az nálunk nem jön be..cumija sincs-gondolom ezért.
Ha tényleg nem jön a tej, hiába próbálkozol, én tápoznék a helyedben. Nálunk is eltelt néhány nap, mire elfogadta az üveget, cumija neki sem volt. De aztán megoldódott.
Amúgy ha este 8 körül fekszik, és 12-1 között kel, azzal szerintem nincs semmi gond. Teljesen normális etetési periódus ennyi idős babának. Azért 4 hónaposan még ne várd, hogy este 8-tól reggel 6-ig aludjon :)
Eddig a 8 órás evés után mikor jelzett legközelebb, hogy éhes? Eddig többet aludt utána? Biztos, hogy éhes, és nem valami más probléma miatt ébred fel?
Biztosan tudod, hogy az anyatej mennyisége a gyakoribb szoptatástól gyarapodik. Lehet, hogy ha ilyenkor éjfél körül megszoptatod, akkor a plusz szopástól nő a tejmennyiséged is. Előfordul, hogy napközben is beiktatódik egy-egy plusz etetés. Ettől nő a tej mennyisége. Aztán lehet, hogy újra elég lesz neki a ritkább etetés is.
Én kézi fejővel fejek és eleinte nem sok jött, de egyre többet tudtam fejni. (Aventes, de más márka is teljesen jó) Én úgy voltam vele hogy minden csepp számít amit még pluszban kitudok préselni a cicimből. Az itató pohár azért jó mert azt is szopizni akarja a baba, vagy pedig szépen iszik belőle. A cumisüveg szívásához más szopási technika kell mint a cicihez és könnyen leszoknak a ciciről, könnyebben is jön a cumisüvegből minek dolgozzon ha úgy is megkapja üvegből. Itató pohárból is könnyen jön, de legalább a szopást nem felejti el. Nekünk három darab 350Ft os poharunk van, de van 1000Ft ért is ilyen pohár, de az olcsó nekünk teljesen bevált. [link]
4 napos korától kezdve iszik ilyenből a fiam, 3 nap alatt teljesen megtanulta használni anélkül, hogy elfordítaná a fejét. Cumisüveget nem fogadja el, igaz nem is sokat látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!