Hipp, Milupa egyeb tejpepek osszetevoinek listaja?
az én kisfiam már nem eszik ilyeneket, úgyhogy nem tudom begépelni.
annyiban talán tudok segíteni, hogy én a müllerben vettem a tejpépeket. ott a német dobozost árulják, itt csak a magyar matricát teszik rá.
Kedves elso!
Nagyon szepen koszonom, hogy vetted a faradtsagot es begepelted nekem. A cukron, a vanillinen es a maltodextrinen igen meglepodtem. Nagyon koszonom megegyszer.
Kedves utolso valaszolo! Nagyon szepen koszonom, ez nagyon hasznos. Pont ilyesmi oldalt kerestem en is.
Ez a Humana, amit belinkeltel amugy fenyevekkel jobb a Nestle termekeknel. Az a legalja.
Ezeknek az urhajos szuperpempo poroknak en sem ajanlom a fogyasztasat ha van jobb alternativa, csak ha megyunk nyaralni es nem lesz a kornyekunkon fozesi lehetoseg, gondoltam veszek egyet. De lehet, hogy inkabb maradok az almanal/avokadonal osszetorve. A tanulsag egyebkent az, hogy a nemet es a norveg tejpepek jobb minosegueknek tunnek, nem tesznek bele annyi szemetet/cukrot (vagy csak nem irjak ra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!