Azok az anyukák akik fejnek/tek meddig tudták fenntartani a tejtermelést? Egy nap hámy ml jött le egy nap?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 12:46
1/6 anonim válasza:
3 hónapos koráig csak fejtem, aztán megtanult szopizni és 9 hónapos koráig szopott. Egyik ismerős gyerekei (3 db, nem ikrek) csak fejt tejet kaptak, egyik se tudott szopizni, 9-10 hónapos korukig biztosan anyatejen élt mindegyik.
2/6 anonim válasza:
Arra gondolsz,hogy amikor a baba nem szopizott és az anyuka fejte a tejet?A nővéremnek koraszülött volt a fia és cumisüvegből etette mindvégig,ő így majdnem egy éves koráig táplálta,hogy mennyit fejt le azt nem tudom már!
Én szoptattam/szoptatom a fiamat és szopi mellett volt,hogy napi 600-800ml fejtem le.De nekem mindkét gyerekemnél extra mennyiségű tejem volt.Most 18 hós a kicsi és még szopizik!
3/6 A kérdező kommentje:
Igen arra.Nekem is sok tejem van reggel lefejek 540ml-t és még háromszor 180at.Arra voltam kíváncsi hogy fenntartható ez a mennyiség.
2009. nov. 20. 14:38
4/6 anonim válasza:
Én ikreket táplálok így. 3 hónaposak múltak. Napi 2 litert esznek és egyelőre nem csökken a tej mennyisége.
5/6 anonim válasza:
De jó neked...én szintén fejem de nekem első perctől csak 40-60ml jött le két ciciből alkalmanként, kb. napi 4x. Persze nem adtam fel hogy fog szopizni a fiam így próbálkoztunk sőt azóta is de naponta max. 3x van kedve hozzá a többi alkalom csak sírásba torkollik. És ha ő szopizik akkor is max. ennyi jön neki így pótlást kap. Nagyon irigyellek benneteket, néha már a sírógörcs kerülget. Nem elég hogy nem akar szopizni még táplálni sem tudom, mert nincs elég tejem.
6/6 anonim válasza:
Szerintem fenntartható. Az én babám 6 hónapos és szinte kezdettől fogva fejem neki a tejcsit. Reggelente (most is fejek) 400ml körül fejek, aztán nekem napközben 2x jön le 120 körül, este pedig van, hogy 200ml, de van olyan, amikor csak 100ml. Ez attól függ, hogy mennyire volt fárasztó a napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!