A héten kezdem el szedni az urtica urens 5ch hom. Bogyót. Mikor vettétek észre, hogy kezdet hatni? Hogyan kell szedni és kell szünetet tartani?
Szia. Én kipróbáltam sok homeopátiás gyógyszert (tabletta, golyócska, gyereknek kúp) de nekünk semmi se vált be. A családban van egy vegyészmérnök, aki felvilágosított a homeopátia-átverésről... (akik meggyógyulnak vagy változnak "tőle" azok maguktól is meggyógyulnának vagy "változnának" - pld. megjön a várva várt tej szülés után).
De azért ne add fel, egy próbát megér :) (bár igen drága próbálkozásnak tartom).
nekem az urtica urens nem jött be, csak a ricinus communis. Az viszont kb. azonnal hatott.
Napi 2-3-szor 5 bogyót szopogass el, előtte utána fél órával már ne egyél, és ne igyál. Akkor szedd, ha érzed, hogy kevés a tej, nem kell folyamatosan.
Viszont ha folyamatosan szükséged van rá, akkor 1 tubus után tarts 1-2 nap szünetet.
4 hetes a babám .
Van tejem,de úgy érzem nem elég számára.Védőnőm ajánlotta a hom.szereket. Úgy vettem észre egy kicsit segített,de nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!