Anyukák, akiknek sikerült egész napos szoptatással szaporítani tejeteket, hogyan csináltátok?
Igen, ilyen esetben muszáj a pótlás. De ne rágd magad ezen, mert alapos indokkal adod, sőt, most erre van szüksége a babádnak!
Én azért azt mondanám neked, hogy a pótlás mellett még megkereshetsz egy laktációs szaktanácsadót, ha gondolod, hátha kiderülne, hogy miért nem hízik a picid a szopitól. Sok oka lehet, de néhány esetben még lehet tenni a változásért, csak ahhoz tudni kéne a forrását.
Illetve a tápszerezés még nem jelenti a szoptatás végét is egyben. Itt arra gondolok, hogy akár a csak tápis babákat is lehet mellen táplálni az SNS vagy Szoptanít készülékkel. Ha érdekel a dolog, erre is rákérdezhetsz egy szakembernél.
Jó babázást kívánok és nyugodj meg! :)
9-es vagyok!
Én írtam 1-2 tejszaporító tippet!
Ne add fel!
Nekem mindkét fiamnál mikor hazajöttünk a kórházból szinte nulla tejem volt aztán mégis sikerült úgy feltornázni,hogy szinte alig kellett pótólni!
Próbálj ki azokat amiket írtam hátha valamelyik beválik!(a horrorfejés tényleg jó)
Illetve itt még szemezgethetsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=tejszapor%ED..
Ha meg még sem akkor ne keseredj, a tápszer nem ördögtől való!
Írj ha van változás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!