Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás és a mozgás?

Szoptatás és a mozgás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy aki szoptat, vagy szoptatott szülés után mikor és hogyan kezdett el tornázni? Terhességem alatt tornáztam az utolsó két hónapot nem mert lelettem tiltva. 5dikén lesz 3 hónapja, hogy császárosan szültem.

Arra gondoltam, hogy most már el lehetne kezdeni lazán és most a kismama tornáimat venném elő. Szerintetek lehet? Vagy baba mama tornát már elkezdhetem?

Segítségeteket előre is köszönöm.

2013. okt. 28. 07:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdj el nyugodtan mozogni, persze először óvatosan, és figyeld hogy csökken-e a tejed mennyisége, vagy a babának kevésbé ízlik-e. Ha nincs gáz akkor sportolj nyugodtan. Én elég későn, szülés után 6 hónappal kezdtem mozogni, elég kemény spinning órákra jártam (terhesség alatt nem sportoltam ezért már nagyon hiányzott), és nemhogy kevesebb, de órák után több volt a tejem. A babát 1 éves koráig szoptattam, semmi gond nem volt a tejemmel csak abba akartam hagyni. Kezdj el sportolni nyugodtan.
2013. okt. 28. 07:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. A lányommal mozogtam ugyan még ő szopizott de vele jóval később is kezdtem el 9 hónapos kora körül nem érzett változást a manóm. Azt hiszem elsőnek kezdem egy 20 perces átmozgatással és ha ott minden rendben akkor fogom szépen fokozatosan emelni. Ment a zöld kéz. .)
2013. okt. 28. 08:07
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!

simán mehet-én már 2-3 hét után elkezdtem. a baba-mama már 6.héttől nem terhelő.

amire figyelj,ha otthon szeretnél-kerüld az ugrálást-rázkódást-viselj sportmelltartót,h azt ne terheld.

guggolás,lábemelés-ilyesmik mehetnek-de lehet a babával is tornázni.

egy kis praktika-a sport szelet,v egy szőlőcukor bekapása után nem lesz rossz izű a tej

2013. okt. 28. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!