Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » More Milk kapszulával a...

More Milk kapszulával a tapasztalatok? Hol vettétek?

Figyelt kérdés
3éve teáztam, bogyóztam, semmit nem segített. Most kipróbálnám ha van értelme. ugy hallottam elég drága
2009. nov. 11. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a Brendon bababoltban vettem 5990Ft-ért. 60 szemes, 4x1- et kell szedni belőle vagy 3x2, ha 80kg fölött vagy. így nem sokáig elég szóval szerintem elég húzós az ára. Hogy hatásos-e azt még nem tudom, mert csak pár napja szedem. Remélem beválik.
2009. nov. 11. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Patikában és semmit sem ért.
2009. nov. 11. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:

előző

Ez 3 hónapja volt, még mindig szoptatok , éjjel is, 8 hónapos a lányom. A homeós bogyó, tea jobbak.

2009. nov. 11. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem használt. Gyógynövény boltban ill. patikában vettem. Amikor megjött a menzim nagyon megcsappant a mennyisége a tejemnek, a More Milk hatására termelődött ismét elég mennyiség. Sajna már nincs pénzem rá (baromi drága), nincs is elég tejem! Most rendeltem egy patikából valami tejszaporító port amit ott készítenek, kipróbálom hátha beválik. Postán küldik.
2009. nov. 11. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:

harmadik(második)

Szedtem a port is, semmit sem használt, ráadásul ezek után abba is hagytam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

2009. nov. 11. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:

13:12-es vagyok

Köszi második válaszoló, hogy ezt belinkelted!

Már hívom is a patikát, hogy mégsem kérem!

Ez nagyon durva! Furcsáltam is hogy nem akarják elmondani az összetételét, mert Én úgy kezdtem, hogy rákérdeztem hogy mi az összetétele. Erre elkezdett hablatyolni a patikus nő, hogy akkor telefonáljak vissza ha bent lesz aki készíti, de ne aggódjak, csak természetes anyagokat tartalmaz. Nesze neked, természetes anyag!

2009. nov. 11. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!