Gódor Róbert kérdése:
Fehér foltok (sok) vannak a kisfiam cumijában, ez vmi tejfoltok lehetnek ami forralással sem jön ki vagy vmi olyan ami miatt nem adhatom többet neki oda a cumit? Amúgy MAM 0-2 cumiról van szó
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 09:36
1/9 anonim válasza:
Miota hasznàlja a cumit?? Sztem dobd ki vegyél màsikat.
2/9 A kérdező kommentje:
amióta cumizik!
mennyi ideig lehet egy cumit használni?
2013. okt. 14. 09:55
3/9 anonim válasza:
2-3 havonta ajánlatos cserélni. sokan egyáltalán nem cserélik.
4/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy vízkő? Ha új a cumi tegyél egy kis citromsavat a vízbe és akkor nem megy rá a vízkő. Olvasd el pontosan az adagolást, Heim Pál honlapján néztem. Amúgy nem drága.
5/9 anonim válasza:
Az a cumi már kuka!
Bele megy a víz a cumiba, az ott pang, savanyidik, s tele lesz baktériummal, gombával..
2-3 havonta cserélni kell a cumit, és heti 2x minimum kifőzni!
6/9 A kérdező kommentje:
Vettem másik cumit amit sajna nem fogad el(4-5napja folyamatosan próbáljuk) a pici :-(
Az új NUK 0-6hónaposig.Lehet azért, mert más az alakja?Idővel elfogja fogadni?
Vagy érdemes eltenni és venni újra MAM-sot aminek ugyanolyan az alakja csak 2-6 hónaposoknak való?
2013. okt. 18. 07:34
7/9 anonim válasza:
Vegyél mamosat.....nem szoktàk csak azt elfogadni amelyikkel kezdenek :-)
8/9 anonim válasza:
a nukosat nekem sem fogadta el, olyan idióta csapott vége van.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
és a mam-osból érdemes megvenni a Perfectet? csupa jót lehet olvasni róla
2013. okt. 18. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!