Baj hogy kevesebbet eszik?
Az gond, ha rajtad alszik el. Megszokja, és nem tudod beszoktatni az ágyába. Sem neki, sem neked nem jó, ha állandóan rajtad van. Hogy fog megtanulni majd nézelődni, forogni stb?
Ha éhes, akkor az ágyában is felébred.
gondolom nem a nap 24 órájában van abba a hordozókendőbe....
de nem is ez volt a kérdés...
biztos fel fog ébredni ha éhes, én is hordtam kenguruba párszor a babámat, még sincs semmi baja.
mindig változni fog az evése. van, hogy intenzív növekedési szakasz van, egyfolytában enne, van hogy ritkán eszik és keveset.
nem a külső tényező befolyásolja, ha igény szerint etetsz, hanem csakis a baba szervezete.
hordozd csak magadon, ameddig mindkettőtök örömét leli ebbe! :) az egyik legcsodásabb dolog, ősi módszer, Afrikában az összes gyerek így cseperedik, ez ott teljesen természetes :)
én most kezdtem sajna a hordozást, 4,5 hónaposan, a nagy melegben (most nyáron) a baba nem akarta magán tudni a pokrócszerű anyagot.
olyan vidám dolog ez a hordozás! :)
szoptass igény szerint, akkor biztos sose lesz gond! bízz az ösztöneidben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!