Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet, hogy nemsokára vége?...

Lehet, hogy nemsokára vége? Többi lent.

Figyelt kérdés

Kislányom születése óta csak cicin alszik el, 5-10 perc alatt. 2 éves és nagyon ragaszkodik hozzá - legalábbis eddig. Néhány napja nem tud cicin elaludni, néha kiköpi, majd megint bekapja, majd fél óra forgolódás és küszködés után szól, hogy vegyem fel mert ölben szeretne elaludni.

Azt olvastam, hogy 2 és 4 éves kor között elvileg maguktól elválasztják magukat. Lehet, hogy ez lesz belőle?

2013. okt. 11. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehetséges, hogy most valami változás van nála.

(Amúgy nem vagy várandós? Mert akkor az íze is megváltozik, az enyém emiatt hagyta el)

2013. okt. 11. 13:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Szerintem (szinte) kizárt, hogy jönne a kistesó, habár augusztus óta mindennap kéri, hogy hozzunk haza egy babát :)

Úgy vagyok vele, hogy ameddig ennyire cici (és anya)függő, addig nem merünk bevállalni egy másik babát...de ha így alakul(na), borzasztóan örülnénk neki!

Köszönöm a válaszod!

2013. okt. 11. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet hogy tudat alatt ő így készül a tesóra, hogy most leválik anyáról. :)

Amúgy az "anyafüggőség" szépen meg tud maradni akkor is, ha már többen vannak, emiatt ne aggódj! :D

2013. okt. 11. 14:11
 4/5 xStefix ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a kistesó miatt, de lehet, hogy ettől függetlenül is úgy érzi most már a kislányod, hogy másképp szeretne elaludni. De aranyos lehet. :)

(És milyen jó, hogy ezt ő maga dönthette el, ilyen szépen, lassan, finoman.. ;)

2013. okt. 11. 14:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

Nem tudom eldönteni, hogy vajon tényleg egy változás kezdete vagy csak átmeneti állapot...hogy őszinte legyek, még most sem tudom elképzelni, hogy valaha is magától abbahagyná a cicin elalvást (éjszakai komfort cicizéseket) de reménykedem benne, mert nem szeretném erőszakkal elvenni tőle azt a megnyugvást és biztonságot amit ezek az alkalmak jelentenek neki.

Amikor elkezdet kérni a kistesót, akkor próbáltam alkudozni vele, hogy ha már nem fog cicizni jöhet a kistesó, de addig nem tud jönni. Nappal mindig mondta, hogy 'cici fúúúj, phhee nem jó' de elalváskor mindig sírásra görbült a kis szája - így hagytam, nem mondogattam neki.

Lehet, hogy ő közben mégis csak próbálja a "leszokást"?

2013. okt. 12. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!