Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan hozhatom vissza a tejem?

Hogyan hozhatom vissza a tejem?

Figyelt kérdés
Kislányom 10 hetes. Csak az első hónapban fejtem, majd szépen szopizott váltott mellből. Vasárnap már nem tudta kiszívni a megfelelő mennyiséget :( azóta két mellből eszik, de néha az sem elég. Érzem, hogy megy el a tej. Fejek, de néhány csepp jön. A nagyobbik gyermekem 5 hónapig szopizott.....:( úgy vélem, az idegesség sem segít. Ekkora baba mellett már nem könnyű fejni....nem is tudok minden szopi után :( már 3 napja 1 étkezést tápszerrel kell kiváltanom. Többször nem tudom mellre tenni, mert kiköpi. Szigorúan csak 3 óránként akar enni. Éjjel pedig alszik 9 órát....mit szedjek, mit igyak? Ötlet?

2013. okt. 4. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Olvastam egy érdekes cikket, miszerint a baba 2,5 hónapos korában kezd a női szervezet "vacilálni", hogy most nő legyen vagy anya. Petesejtet termeljen, vagy tejet. És ettől lehet az átmeneti csökkenés.

Igyál min. 2 liter folyadékot, illetve nekem az őszibarack és az alkoholmentes sör jött be, amitől több tejem lett.

2013. okt. 4. 13:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Valóban sok folyadék kell, 3 liter inkább. Illetve ha ez nem elég, akkor tudsz egy kis lökést adni a tejtermelésnek, ha szedsz ánizs és édeskömény kivonatot tartalmazó kapszulát, amiből lehet egy 5 napos kúra be is indítja a tejtermelést, ennek ára kb 800 ft. Sok sikert :)
2013. okt. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!