Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Teszveszen az utolsó percig...

Teszveszen az utolsó percig lehet licitálni? Mert kinézem magamnak valamit de valaki túl licitált de arra gondoltam az utolsó percben 100ft tal túl licitálom

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 06:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, mennyit szánsz rá, azt írd be az utolsó percben.
2009. nov. 8. 15:47
 12/16 A kérdező kommentje:
él és ha az írja most a licitnél nem kevesebb mint 4200ft akkor mennyit írjak be ?köszönöm a segitséget most kezdetem :)
2009. nov. 8. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:

4200 Ft-nál többet, de az sem biztos, h a tied lesz, mivel mindig csak licitlépcsővel emeli meg az összeget. Tehát ha Beírod, h 5000, de az előző 5500-at adott érte előtte, akkor azt írja ki neked, h sajnos nem a Te licited a legmagasabb. Akkor a főoldalán a Te licited látszik, és a másik már tuti annyit fog fizetni érte, ha nem jön több licit. Ez lutri, nem tudhatod, h a másik mennyit adott érte pontosan:)

Ha max 6000 Ft-ot adnál érte, akkor akkor az utolsó percben add meg, és ha senki nem tett ennél nagyobbat, akkor nagy valószínűséggel a tied. Majd belejössz:) Nem annyira bonyolult, inkább leírni bonyolult:)

2009. nov. 8. 17:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a taktikája.

Férjem pl eldönti, mennyit ad érte, és azt meglicitálja, és ha túllicitálják, így járt.

Én úgy szoktam, hogy ha valami érdekel, először megfigyelem, és ha eldöntöttem, hogy licitálok rá, a jelenlegi árat megadom érte, és megjegyzem mikor jár le. Lejárat eltt a géphez ülök, és mindig frissítve nézem, hogy hol áll, és csak akkor licitálok rá, ha már kevesebb, mint egy perc van. Addig miért nyomjam fel saját magamnak az árat?

2009. nov. 8. 20:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Na, hogy sikerült?:)
2009. nov. 8. 21:04
 16/16 A kérdező kommentje:
sajnos nem sikerült sajnálom nagyon a kis fiamnak szeretem volna elmos tréning volt :-( köszönöm azért mindenkinek
2009. nov. 9. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!