Teszveszen az utolsó percig lehet licitálni? Mert kinézem magamnak valamit de valaki túl licitált de arra gondoltam az utolsó percben 100ft tal túl licitálom
Persze, nyudodtan licitád túl. Csak figyelj arra, hogy nehogy kevés legyen a 100 forint. Figyeld milyen üzenetet ír ki, amikor rálicitáltál. Lehet, hogy nem a tiéd lesz a magasabb összeg!
Sok sikert hozzá!
Nem hosszabbítják meg az aukció idejét.
Az utolsó másodpercig lehet licitálni,sokszor olyankor vannak a legnagyobb harcok.:))Csak arra kell vigyázni,el ne ragadjon a gépszíj.:)))
A Vaterán már hosszabbítanak, remélem, h Teszen nem lesz majd ilyen újítás...
Ne nevesetek ki, de én úgy csinálom, h az utolsó percekben leülök, és figyelek, mikor elérkezik az utolsó perc, akkor indítom a stoppert, és a 40. másodpercben licitálok, ha nagyon kell valami, extrém számot írok, pl egy babytaxiért beírtam, h 15e, és 2300-ért az enyém lett:D
Hmm, meggondolom:D
Hát azt hiszem, akkor bevállalnék egy negatív értékelést:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!