Milyen melltartóbetétet vegyek és mikor vegyek szoptatós melltartót?
Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok az első babámat várrom. A baba kelengye listámon (védőnő adta) szerepel a melltartó betét. Milyet vegyek és mennyit? Moshatót vagy kezdetnek elég az eldobható is és ha valóban sikerült szoptatnom akkor majd veszek moshatót? Eldobhatóból márkásat vegyek vagy elég a Rossmann és társai is? Ha szoptatok akkor mindenképpen szükségem lesz majd ilyen betétre, biztosan fog csöpögni a tejem? Szoptatós melltartót mikor vegyem meg? Mekkora méretűt? Hány darabot? Márkásat vagy jó az olcsóbb is? Éjszaka is kell hordani a melltartót és a betétet?2013. okt. 1. 11:18
11/14 A kérdező kommentje:
Vettem Libero melltartóbetétet mert végül ehhez jutottam a legolcsóbban. Melltartón még gondolkodok, nagyon sok melltartóm van, de mind szivacsos, viszont egyenlőre még a szoptatás kedvéért sem szoknék le a szivacsos melltartóktól, valahogy a nem szivacsosokban nem érzem magam jól. Pedig egyáltalán nincs kicsi mellem, olyan átlagos. Ez az átlátszóság dolog még itthon is zavarna ezért is hordanék szívesebben szivacsosat mert abban nem látszik át a betét.
2013. okt. 2. 16:34
12/14 anonim válasza:
figyi, majd meglátod, neked mi lesz a kényelmes. A szivacsossal sztem csak annyi a gond, hogy nem tudod majd kényelmesen kibújtatni a cicid, amikor kell. Meg nemigen láttam még merevítő nélküli szivacsosat, és a merevítő is kényelmetlen akkor (főleg mikor be vannak durranva a mellek)
Nem tudom, merre laksz, de egy sima piacon, vásárban lehet kapni magyar gyártású merevítő nélküli melltartót 2000 forint körül, vagy még az alatt, még csipkéset is találhatsz, talán jó lenne beszerezned egyet. Mert ha a férjed kell utána elugrasztanod, na abban nem lesz köszönet :)))))
13/14 A kérdező kommentje:
A férjem alkalmatlan lenne rá, de talán az anyukám... (bár még abban is kételkedek) :D Na akkor lehet körülnézek hát ha találok valamit. Eddig is néztem, de nem találtam olyat ami tetszene, de úgy látszik fel kell adni az igényeimet. :D
2013. okt. 3. 08:28
14/14 anonim válasza:
oh, a Triumphnak vannak nagyon szép szoptatós melltartói, de amikor megláttam a több mint 10e-s árakat, akkor mondtam, h hajajjj, jó lesz a kétezres is..pláne h óhatatlan, h majd foltos lesz meg minden, sajnálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!