Nagyon érzékenyek a mellbimbóim, lehet, hogy nem fogok tudni szoptatni?
Van egy olyan problémám hogy NAGYON érzékeny vagyok a melleimre!!!Régóta együtt vagyunk a párommal ő megért és tolerálja!!Szex közben sem szeretem ha csókolja vagy kicsit erőteljesebben simogatja a mellem mert nekem kellemetlen!(ez mindig így volt)Főleg a mellbimbóm!
Attól félek hogy nem fogok tudni szoptatni, ponnt ezek miatt.....pedig nagyon szeretnék!Nem vagyok még terhes de tudna valaki tanácsot adni????????Mit tegyek??????
Szia!
Én megcáfolom az előző választ, mert nekem is nagyon érzékeny a mellem, főleg a mellbimbóm. Szülés után csak pár napig tudtam szoptatni, mert kisebesedett mindkét mellbimbóm, és amikor szopott a pici, csillagokat láttam, úgy fájt. Utána fejtem magam, és pár nap alatt begyógyult. Tovább nem is próbálkoztam a szoptatással, mert csak kínlódás volt nekem. Sok sikert!
szia,
a kórházban el fogák mondani, hogy hogyan kell helyesen tartani a babát, hogy úgy kapja be a cicit ahogyan azt kell. Így nem fog kisebesedni a bimbód. És tényleg ne az érdekeljen, hogy neked fáj, hanem az hogy a bébidnek anyatejen kell cseperednie, ez nagyon fontos, mert a tápszertől nem kap olyan védettséget mibt az anyatejtől egész életére. Egy 7 hetes kicsilány anyukája. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!