Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt végezhetek...

Ancsi0321 kérdése:

Szoptatás alatt végezhetek pilates tornát? Nem súlyzós gyakorlatokra gondoltam, hanem csak sima tornára.

Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért ne végezhetnél?
2013. szept. 25. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
persze, azt mindig lehet.
2013. szept. 27. 21:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2013. szept. 30. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
bármit -ami jól esik..6hét után persze.kerüld az ugrálást-futást,a mellizmot.én is tornázom pár hét után jól esett.de a babával is lehet-ismersz gyakorlatokat?
2013. szept. 30. 15:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! A babával még nem próbáltam, de szívesen megpróbálnám. Nem ismerek ilyen gyakorlatokat! Pedig biztosan tetszene a drágámnak! :-)
2013. okt. 2. 06:32
 6/6 anonim ***** válasza:

szia

irok néhányat-de ez nem pilates-hanem torna.

pl lehet állva ráültetni az egyik combodra,és emelgetni,ölelve guggolni-hasizmozni úgy,hogy a sipcsontodra fekteted-és ezt mozgatod előre-hátra.teheted az öledbe-mintha pókjárásban mennél-és a csipődet fel le emelgeted.most ezek jutottak hirtelen eszembe,de van sokféle még

2013. okt. 2. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!