Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan kell elapasztani a...

Hogyan kell elapasztani a tejet mihamarabb?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 12:23
1 2
 11/12 xStefix ***** válasza:
Hát haszonállatnak még neveztek szemszer engem, de most, hogy így mondod, van benne igazság. :D
2013. szept. 27. 12:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mit értesz mihamarabb alatt. Én apasztottam már el a tejemet orvosi/gyógyszeres segítség nélkül. Nagyjából két hét alatt sikerült. Hozzátartozik, hogy nem szoptattam (beteg volt a babám), így csak fejtem, és a fejés plusz az idegeskedés együtt eleve nem tett túl jót a tej termelődésének. Ennek ellenére azért fent tudtam tartani egy mennyiséget jó sokáig (750-900 ml között fejtem egy nap). Aztán már nem volt szükség a tejre, így lassan elkezdtem elapasztani. Először minden fejést lerövidítettem (tehát nem fejtem ki az összes tejet a mellemből), aztán eltoltam egy-két órával a következő fejés időpontját, aztán kihagytam egy-egy fejést, és végül, amikor még volt ugyan valamennyi tejem, egyszerűen nem fejtem egy napig. Másnap kellett, de két nap múlva már nem, elapadt a tejem. Mondjuk nem próbáltam utána fejni, de nem gyulladt be a mellem, nem éreztem úgy, hogy fejnem kell, mert tele lenne.

Csak remélni merem, hogy nálad nem hasonló okból kell elapasztani a tejet, mert ebben az egészben az volt a legrosszabb, amikor öntözgettem ki a mosogatóba a lefejt tejet. :(

Remélem, tudtam segíteni.

2013. szept. 29. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!