Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ugye most hogy rászoktattam,...

Ugye most hogy rászoktattam, ne vegyem el tőle pár hét után mert csak nagyobb bajt okozok?

Figyelt kérdés
1 hónapos a kislányom, ahogy hazajöttünk a kórházból cumit kapott, és most rendszeresen igényli.
2013. szept. 17. 10:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha igényli add neki.Majd leszokik ha nagyobb lesz :)
2013. szept. 17. 11:13
 2/14 nittababy ***** válasza:
64%
Hát én nem venném el tőle!!Bajt magadnak okozol mert sokkal nehezebben fog aludni meg meglenni ha ébren van szerintem!!
2013. szept. 17. 11:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak félek hogy már most annyira "függő", hogy csak azzal tud elaludni, és napközben is sokat igényli. Bánom már hogy a szájába adtam, vagy csak én spilázom túl a dolgot? Nem olyan nagy baj ha cumizik egy baba?
2013. szept. 17. 11:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj? Majd leszokik róla. Vele is és saját magaddal is nagyon kiszúrsz, ha most elveszed tőle.
2013. szept. 17. 11:24
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
egyáltalán nem baj, örülj neki hogy vana mi megnyugtatja s nem kell hozzá hoyg te ott legyél, nem hinném hoyg jobb lenne ha a ciciden lógna és csak akkor tudna aludni avgy megnyugodni. A legtöbb baba cumizik és nincs is ezzel gond.
2013. szept. 17. 12:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sem venném el tőle!Az én kislányom is cumizik (6 hónapos) amíg pici volt,nagyon sokat volt a szájában,most már csak elalváshoz kell neki,meg ha nagyon fáradt/nyűgös.Ha ettől megnyugszanak,használják,előbb-utóbb már úgysem lesz rá szükségük.
2013. szept. 17. 14:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia az én kislányom is sokat igényelte a cumit, de 6hónapos korában magától leszokott róla és azóta maximum megnézi és megy is tovább :-)

Szerintem add neki nyugodtan amikor kéri és majd leteszi ha már nem igényli.

2013. szept. 17. 15:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, a válaszokat! Úgy éreztem nagyon elrontottam a cumi dolgot, de most öntöttetek egy kis lelket belém.
2013. szept. 17. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
azt nem értem hogyha cumi ellenes vagy akkor miért adtál neki eleve az elején. Akik ellene vannak azok nem szoktak adni. Vagy azt hitted majd csak nagy ritkán kell neki?
2013. szept. 17. 22:11
 10/14 A kérdező kommentje:
Idegileg kivoltam, nehéz terhesség, szülés, majd nem tudtam mit kezdeni a babával, nem volt tejem sem. Gondolkodni sem tudtam. Mostanra rendeződnek a dolgok és elkezdtem ezen gondolkodni.
2013. szept. 18. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!