Nagyobb babátokat, akit már hozzátápláltok és vizet is adtok neki, megkínáljátok cicivel napközben?
Ha kérte... aztán lehet teljesen más miatt sírt. :) De egyszerűbb ráfogni, hogy igény szerint szopik, és betömni a száját mellel, hogy elhallgasson. Aztán az anyuka panaszkodik, hogy be van zárva egész nap a lakásba, mert a gyerek ki tudja mikor hisztizik egy kis ciciért, így nem lehet vele menni sehova. Ja, és akkor még be is szólnak itt minden egyes alkalommal a fix időpontban szoptatóknak, (persze a kérdésre legtöbbször nem válaszolva) hogy SZOPTASD IGÉNY SZERINT!!!!!! Szánalom.
Kérdező, én vizet adok.
Nos, én valóban IGÉNY SZERINT szoptattam minden gyerekemet. A két nagy minden sírás és probléma nélkül szokott le magától, egyáltalán nem kellett leszoktatni. Fokozatosan elhagyták, kész.
A kicsi egyéves és még szopizik, ahányszor csak kér. És nem vagyok bezárva, sose voltam, hétvégente egész nap strandolunk, kirándulunk, hétköznap is megyek a dolgom után, ugyanis egyáltalán nem probléma megszoptatni a gyereket. Bárhol képes vagyok rá, úgy, hogy senki se fogja észrevenni, hogy épp szoptatok. Attól, hogy szopizik egy gyerek, még nem kell otthon maradni. Aki ezt állítja, annak gőze nincs a szoptatásról.
Gondolom a kedves négyes válaszoló meg cumival tömi be a gyereke száját, hogy csendben maradjon.
Végül is sokkal könnyebb egy darab gumival betömni, minthogy foglalkozzon vele az ember, ha baja van a gyereknek.
Szerintem meg ez a szánalom.
Valóban gőze sem lehet a szoptatásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!