Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt lehet szilvát,...

Szoptatás alatt lehet szilvát, őszibarackot és szőlőt enni?

Figyelt kérdés

Nagyon hasfájós a babám, és inkább kétszer meggondolom, hogy mit eszem, hogy az ő kicsi pocija ne fájjon. Ezeket lehet enni, vagy ettől is baja lesz?

Köszönöm előre is!

2013. szept. 15. 12:50
 1/2 anonim válasza:
Én nem mertem csak őszibarackot!!Azt mondják minden baba másképp reagál,van aki észre sem veszi!!Én is szeretem ezeket a gyümölcsöket,de ilyenkor nagyon meg kell válogatni mit eszünk!!
2013. szept. 15. 22:21
 2/2 anonim ***** válasza:

én őszit és szőlőt ettem, és nem volt gond, de a babám nem is hasfájós. én meg merném kockáztatni, hogy ezektől nem lesz baja a pocaknak...

egyik nap iktass be kis barackot, 2 nap múlva szőlőt, és figyelj, hogy fájt-e a pocak...

nehéz ügy ez a pocófájás, én nem is értem, miért kell fájnia szegény csepp kis pocaknak :/ szegény babák... az én kicsim nagyon szerencsés, egyszer se fájt a pocija, úgy tűnik, mindent bír, és nagy zabagép...

2013. szept. 15. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!