SÜRGŐS KÉRDÉS:A felmelegített anyatejet, ha nem issza meg a kicsi, ki kell borítani? Vagy vissztehető még a hűtőbe?
Figyelt kérdés
3 órája fejtem, betettem a hűtő felső polcára leghátulra. Aztán 10 perce megmelegítettem (vizes edénybena cumisüvegben), de a babám most nem volt hajlandó enni annyit, amennyit szokott. Több,mint a fele megmaradt, nem tudtam megetetni vele.
A maradékot fel lehet még használni?Pl. következő etetésnél?
Hálás lennék, ha segítene ebben valaki, mert a köv. szopi fürdés után van, 6körül...
2009. nov. 3. 14:55
11/12 anonim válasza:
Bocs az offért!!!
Kedves utolsó válaszoló!
Én most megyek és megverem a védőnőmet!
Nekem azt mondta, hogy a tej szobahőmérsékleten sokkal tovább eláll, mint a rendes tej, hagyjam, csak kint, ami marad este. (mondjuk eddig is a hülyeségeket hajtogatta)
Kész szerencse, hogy eddig nem került erre sor!
12/12 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, ha kétszer melegíted, én is volt hogy úgy csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!