Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » SÜRGŐS KÉRDÉS:A felmelegített...

SÜRGŐS KÉRDÉS:A felmelegített anyatejet, ha nem issza meg a kicsi, ki kell borítani? Vagy vissztehető még a hűtőbe?

Figyelt kérdés

3 órája fejtem, betettem a hűtő felső polcára leghátulra. Aztán 10 perce megmelegítettem (vizes edénybena cumisüvegben), de a babám most nem volt hajlandó enni annyit, amennyit szokott. Több,mint a fele megmaradt, nem tudtam megetetni vele.

A maradékot fel lehet még használni?Pl. következő etetésnél?

Hálás lennék, ha segítene ebben valaki, mert a köv. szopi fürdés után van, 6körül...

2009. nov. 3. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már nem adnám oda neki...

2009. nov. 3. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
SÜRGŐSEN DOBD KI!
2009. nov. 3. 14:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Én odaadtam neki, mikor így jártam és semmi baja nem lett tőle, elvileg nem lehet a melegítettet még egyszer melegíteni, de én sokszor csináltam, hogy másodjára is melegítettem, mikor sok maradt meg, sajnáltam kidobni.
2009. nov. 3. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Melegen lehet tartani. Tedd bele cumisüveggel egy meleg vizes edénybe. Én még nem csináltam, de azt olvastam hogy mások már csinálták igy.
2009. nov. 3. 15:25
 5/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon nyűglődve szopika Pici, ezért kell fejnem is. Mindig úgy csinálom, hogy szopi,amíg úgy látom, tényleg szopik, nemcsak cumizik vagy alszik, aztán pótlsá az előző etetésből lefejt tejcsivel.

De most biztos többet szopott ciciből, mert megmaradt 70ml. Én is sajnálnám kiönteni,mert igen megküzdök minden miliért egy-egy fejéskor, de ha baja lehet tőle, akkor nem érdekel.

2009. nov. 3. 15:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Sosem mertem odaadni masodjara,viszont : legkozelebb ugyanazt a mennyiseget tedd 2 uvegbe es eloszor csak az egyik melegitsd fel.En igy csinaltam pont azert mert babam kiszamithatatlan volt es sajnaltam kidobni a tejcsit.
2009. nov. 3. 15:39
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem ne add oda...
2009. nov. 3. 16:32
 8/12 anonim ***** válasza:
nem szabad újramelegíteni, dobd ki
2009. nov. 4. 09:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Ami megmarad tedd termoszba.

Szerintem abban eltartható így.

Én a felmelegített tejet teszem bele, amikor megyünk valahova.

2009. nov. 4. 10:47
 10/12 anonim ***** válasza:
A tejet szobahomersekleten max 1 oraig lehet kinthagyni,direkt rakerdeztem a gyerekorvosnal.
2009. nov. 4. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!