Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Karamalz sört próbálta valaki...

Karamalz sört próbálta valaki tejszaporitásra?

Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
én:) nekem bevált délelött ittam és már estére több volt a tejem...a citromos a finom!
2013. szept. 9. 10:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Remélem mentesre gondolsz :)

Probáld a more milket....nekem szuper jo volt.

2013. szept. 9. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Karamalmz alkoholmentes nem? Legalábbis én még alkoholosat nem láttam belőle.
2013. szept. 9. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én ittam napi 1-2 dobozzal, nekem rengeteg tejem lett tőle! ( előtte alig volt) Nekem a gránátalmás ízlett a legjobban. És ez a sör természetesen alkoholmentes.

Ami nekem a legfontosabb volt, nincs mellékhatása. ( nem fájt a babócám pocakja...)

2013. szept. 9. 11:32
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm-természetesen alkoholmentesre gondoltam-majd hétvégén rúgok be:-)

a more milkben gyógynövények vannak-azokra allergiás vagyok

2013. szept. 9. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
A Karamalz alkoholmentes, és a citromos tényleg finom. Nekem bevált. Anyósom kezdte el velem itatni az első pillanattól kezdve, örülök, hogy megfogadtam a tanácsát.
2013. szept. 9. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is csupa jót hallottam róla, már a kórházi bőröndbe is készítettem, 1-2 dobozzal...:D Remélem pár napon belül beszámolhatok róla, hogy bevált-e...:) 40+1 hkm
2013. szept. 12. 13:03
 8/8 anonim válasza:
Én őszilével felesben összekeverve ittam, ha nem volt a boltban citromos! :) Nálam nagyon bevált! A sok tea, meg hasonló tejszaporítóknál sokkal jobb! ÉS csak 139 forint a Pennyben akciósan! :D
2013. nov. 18. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!