Túl gyorsan választom el?
Figyelt kérdés
2 éves fiam még szopival aludt el este és délután,és én már nagyon le akartam szoktatni, de nem vitt rá a lélek. Aztán tegnapelőtt este párom vitte az ágyba, hogy majd ő altatja el... hát volt ordítás. Mikor bementem, odabújtam hozzá és 2 perc alatt elaludt. Gondoltam akkor nappal se adok neki, hogy rájöjjön, anélkül is lehet aludni. Nagynehezen, de sikerült. Tegnap estére már csak pár perc hiszti volt, és ma is. A kérdésem az, hogy adjak neki még valamikor, hogy ne legyen túl drasztikus az elválasztás, vagy azzal csak rontok a helyzeten? Mondjuk simán amikor nem álmos, csak úgy. Pl. a mellemnek nem lesz baja, hogy napi kettőről egyből nulla lett? Bocs, hogy túl hosszú lett.2013. szept. 6. 15:27
1/3 anonim válasza:
Szerintem, ha egyszer el akarod választani, akkor válaszd el. Ha elkezdesz neki újra adni, csak összezavarod, újra rákap és oda az eddigi eredmény. Örülj, hogy ilyen szépen elfogadta, hogy nincs szopi.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nagyon ügyesek vagytok mind a ketten :)!
Szerintem is jobb, ha nem adsz neki, hanem inkább eltereled a figyelmét róla nap közben.
Kicsit irigykedem, az én kisfiam is 22 hónapos, még szopizik, és szintén azon alszik el.
Nagyon reménykedek benne, hogy majd nekünk is ilyen jól fog sikerülni.
A szomszéd kisfiú is így szokott le, hogy egyik nap még volt, és másnaptól nem.
Ha nagyon feszül, egy picit fejjél le belőle, de csak éppen annyit, hogy kényelmes legyen, aztán hagyd el azt is.
Sok sikert nektek!
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor nem adok neki, csak nem voltam biztos benne, mert úgy sajnálom szegényt... Köszönöm lányok, megnyugtattatok!
2013. szept. 6. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!