Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csecsemőknek kell adni külön...

Csecsemőknek kell adni külön vizet nyáron?

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 17:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
Igény szerint szoptatott (!) babának nem szükséges.
2013. szept. 2. 17:32
 2/20 anonim ***** válasza:
49%

A szoptatott babáknál úgy, ahogy az első írta.

A tápszeres babáknál meg nem csak nyáron, hanem időjárástól-évszaktól függetlenül a tápszer mellé kell külön folyadékot is adni.

2013. szept. 2. 18:15
 3/20 anonim ***** válasza:
Ki és miért pontozza le a válaszadókat? nem értem!
2013. szept. 2. 19:34
 4/20 anonim ***** válasza:
Nyilván az pontozta, akinek ilyen kedve van, akinek fogalma sincs, hogy mit hogyan kell.:)
2013. szept. 2. 20:40
 5/20 anonim ***** válasza:
45%
Azért pontozták le, mert van itt olyan felhasználó, aki szerint a szoptatott csecsemőnek is kell vizet adni, mert különben borzalmas tragédiák történnek. Onnan tudom, mert engem is mindig lepontoznak, ha le merem írni, hogy a gyerekeimnek nem adtam anyatejen kívül mást 6 hónapig, még kánikulában sem.
2013. szept. 3. 10:24
 6/20 anonim ***** válasza:
29%
Elég érdekes, bejelentkezik, elolvassa a hozzászólásokat, lepontoz, majd minden komment nélkül távozik. Biztos jó szórakozás lehet :D
2013. szept. 3. 10:59
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó hozzászóló, milyen alapon jelented ki hogy ÉN pontozok le? Most jöttem fel újra erre az oldalra, most olvasom a hozzászólásokat, úgyhogy gondold át még egyszer mielőtt leírsz valamit.
2013. szept. 3. 11:37
 8/20 anonim ***** válasza:
48%
Kedves kérdező! Senki nem mondta, hogy te pontoztál le bárkit is, és bocs az offért, de pont ezért bosszantó, hogy valaki csak lehúz válaszokat, aztán komment nélkül távozik.
2013. szept. 3. 12:55
 9/20 anonim ***** válasza:

Off: Csak jelzem, hogy a Kérdező nem tud pontozni, (vagyis hiába pontoz, az nem jelenik meg), csak a többi válaszadó.

Legalábbis én, amikor kérdeztem, hiába tettem zöld kezet, nem változtak a százalékok, csak ha más pontozott...

On: Egyébként direkt azért tettem zárójelben felkiáltó jelet, mert sokan nem tudják, mit jelent az "igény szerint". Azt gondolják, ha épp megszoptattak, akkor negyed óra múlva "biztos nem az a baja, hogy cici kell neki", pedig lehetséges, főleg az egészen piciknél.

Első gyerekemmel én is azt gondoltam, hogy igány szerint szoptatom, mert az első időben pont 3 időnként ébredt, ezért én "bebetonoztam ezt", és azt gondoltam, hogy ez már így is marad. Szerencsére így is volt elég tejem, a ritkább szopik mellett, de a babám többet sírt, mint a rá következők, akiknek a jelzéseit sokkal jobban le tudtam követni...

2013. szept. 3. 13:01
 10/20 anonim ***** válasza:
48%

6-os vagyok. Na most kaptam meleget, hideget!:D Csak arra lennék kiváncsi, hogy a "kedves" kérdező, honnan szedte azt, vagy melyik mondatom utalt arra, hogy rá gondoltam. Mert, hogy pont Ő meg sem fordult a fejemben. Annyi válaszban lehet látni, hogy valaki ír valamit,azt gyors lepontozzak, és minden magyarázkodás után távoznak is.

Szóval kedves kérdező, én is megkérlek nagyon szépen, hogy mielőtt leugatod másnak a fejét, próbáld meg értelmezni a mondatot!

2013. szept. 3. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!