Csecsemőknek kell adni külön vizet nyáron?

A szoptatott babáknál úgy, ahogy az első írta.
A tápszeres babáknál meg nem csak nyáron, hanem időjárástól-évszaktól függetlenül a tápszer mellé kell külön folyadékot is adni.

Off: Csak jelzem, hogy a Kérdező nem tud pontozni, (vagyis hiába pontoz, az nem jelenik meg), csak a többi válaszadó.
Legalábbis én, amikor kérdeztem, hiába tettem zöld kezet, nem változtak a százalékok, csak ha más pontozott...
On: Egyébként direkt azért tettem zárójelben felkiáltó jelet, mert sokan nem tudják, mit jelent az "igény szerint". Azt gondolják, ha épp megszoptattak, akkor negyed óra múlva "biztos nem az a baja, hogy cici kell neki", pedig lehetséges, főleg az egészen piciknél.
Első gyerekemmel én is azt gondoltam, hogy igány szerint szoptatom, mert az első időben pont 3 időnként ébredt, ezért én "bebetonoztam ezt", és azt gondoltam, hogy ez már így is marad. Szerencsére így is volt elég tejem, a ritkább szopik mellett, de a babám többet sírt, mint a rá következők, akiknek a jelzéseit sokkal jobban le tudtam követni...

6-os vagyok. Na most kaptam meleget, hideget!:D Csak arra lennék kiváncsi, hogy a "kedves" kérdező, honnan szedte azt, vagy melyik mondatom utalt arra, hogy rá gondoltam. Mert, hogy pont Ő meg sem fordult a fejemben. Annyi válaszban lehet látni, hogy valaki ír valamit,azt gyors lepontozzak, és minden magyarázkodás után távoznak is.
Szóval kedves kérdező, én is megkérlek nagyon szépen, hogy mielőtt leugatod másnak a fejét, próbáld meg értelmezni a mondatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!