Ha anyuka ülő pózbn van, úgy lehet büfiztetni? És ha a bab szájába játszós cumi van?
Figyelt kérdés
2008. júl. 1. 21:41
1/4 anonim válasza:
Én mindig ülve büfiztettem. Szerintem a cumi nem akadály mivel attól nem ragad bent, max kisesik a cumija.
Dia - 6 hós kislány anyukája
2/4 anonim válasza:
ha büfizteted a babát akkor semmi ne legyen a szájába,mert vissza nyelheti,vagy ilyesmi.legalábbis én félnék h megfullad.bár lehet h nem igy van....:S
3/4 anonim válasza:
de igen, a cumi miatt visszanyelheti, akadályozza a kimenetet... Nekem sajna már volt olyan, h s.o.s löktem ki a cumit...
hát a fele visszament:(
ülve, de cumi nélkül :)
4/4 anonim válasza:
Ha büfiztetsz ne legyen cumija.Különben meg nemértem miért kell cumi egy jóllakott baba szájába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!