Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igény szerint szoptatók,...

Igény szerint szoptatók, akiknek már nagyobbacska a gyermek! Nem lett túl nyámnyila, elkényeztetett a gyerek, aki gyakorlatilag cicin lakott?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem feltétlenül jelenti ezt az i.sz.szoptatás, de a válaszok nagyon fontosak lennének! Köszönöm!
2013. aug. 28. 12:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem szoptattam nagyobb gyerket, de a tesóm igen. Csakhogy náluk ez azt jelenti, hogy ha aludni akar, cici, ha elesik, ha nyekken egyet, stb. akkor mindig cici. De igen, nagyon is nyámnyila lett a fia, 3 éven túl is ezt csinálja, és már tényleg nagyon zavaró és nehezen leválaszható. Eddig nem érezte, de most már ő is így látja a dolgot. Nekem az i.sz szoptatás nem ezt jelentette soha. Hanem azt, hogy akkor kap enni, amikor kér. Ha vigaszra vágyott, megöleltem, ha nem aludt, ringattam. Szerintem az lenne még fontos, hogy az alapfogalmakat rendbe rakjuk először. Nem mindegy, neked mit jelent.
2013. aug. 28. 22:46
 12/12 anonim válasza:
47%

ez szerintem a babák jellemétől függ elsősorban, hogy mennyit akarnak cicizni még amikor már hozzátáplálás van. Az ő kis tudatuk még tiszta, nem azért fog cicit kérni, mert ő éppen ugráltatni akarja anyukát....

Neki akkor arra az érzésre van szüksége, neki az kell a kis világához, a kis lelki nyugalmához. Majd később más lesz ugyanez. Nekem 7 hós a picikém, én bátran adom neki a cicit, van amikor meg adnám, mert teli vagyok, az istennek sem kéri. De előfordul, hogy 5x is cicizik egy nap. Tegye , ha jól esik neki. És hogy tud örülni neki, mindig egy kis versikével köszöni meg, zabálom érte!

2013. aug. 31. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!