Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Felírta a dokim a cerazette...

Felírta a dokim a cerazette fog. Gátlót, de nem tudom, hogy ki-e váltsam? Annyi rosszat olvastam róla.

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:

MI rosszat hallottál róla?

Én azt szedem, eddig bevált. :)

2013. aug. 27. 15:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Vagy össze- vissza véreznek, vagy egyfolytában.
2013. aug. 27. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Én kb másfél hónapig szedtem.

Az egy dolog, hogy csupa pattanás lettem, de a hasam is fájt szinte egyfolytában.

Ahogy abbahagytam, kb 1 hét múlva elmúltak ezek a "mellékhatások".

Én nem szedném még egyszer, az tuti.

Vérzésről nem tudok nyilatkozni, mert januárban szültem, márciusban kezdtem el szedni és június végén jött meg először, de akkor már nem szedtem.

2013. aug. 27. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki ,mindenkinek máshogy reagál a szervezete.Én a másikat,az Azaliat szedem,bevált,de olyan rosszakat olvastam én is róla.
2013. aug. 30. 10:09
 5/8 anonim válasza:
27%

Szerintem próbáld ki.

És tanuld meg használni az e betűt

A mondat vége helyesen: hogy ki váltsam-e.

2013. aug. 31. 09:14
 6/8 annamari69 ***** válasza:
72%
"kiváltsam-e", a kiváltsam szó esetében az igekötő az ige előtt áll, ezért egybeírjuk, alsó tagozat, 3. osztály, az igekötős igék helyesírása :-)
2013. szept. 1. 14:09
 7/8 anonim válasza:
Én Volinát szedek, arról is rengeteg rosszat olvastam, de nekem bevált. Szerintem próbáld ki, ha nem az a megfelelő, még mindig válthatsz.
2013. szept. 3. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is azt írt a dokim, semmi mellékhatása nincs nálam, 3 hónapja szedem. Még nincs vérzésem.
2013. szept. 6. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!