Felírta a dokim a cerazette fog. Gátlót, de nem tudom, hogy ki-e váltsam? Annyi rosszat olvastam róla.
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 15:38
1/8 anonim válasza:
MI rosszat hallottál róla?
Én azt szedem, eddig bevált. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Vagy össze- vissza véreznek, vagy egyfolytában.
2013. aug. 27. 15:49
3/8 anonim válasza:
Én kb másfél hónapig szedtem.
Az egy dolog, hogy csupa pattanás lettem, de a hasam is fájt szinte egyfolytában.
Ahogy abbahagytam, kb 1 hét múlva elmúltak ezek a "mellékhatások".
Én nem szedném még egyszer, az tuti.
Vérzésről nem tudok nyilatkozni, mert januárban szültem, márciusban kezdtem el szedni és június végén jött meg először, de akkor már nem szedtem.
4/8 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki ,mindenkinek máshogy reagál a szervezete.Én a másikat,az Azaliat szedem,bevált,de olyan rosszakat olvastam én is róla.
5/8 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki.
És tanuld meg használni az e betűt
A mondat vége helyesen: hogy ki váltsam-e.
6/8 annamari69 válasza:
"kiváltsam-e", a kiváltsam szó esetében az igekötő az ige előtt áll, ezért egybeírjuk, alsó tagozat, 3. osztály, az igekötős igék helyesírása :-)
7/8 anonim válasza:
Én Volinát szedek, arról is rengeteg rosszat olvastam, de nekem bevált. Szerintem próbáld ki, ha nem az a megfelelő, még mindig válthatsz.
8/8 anonim válasza:
Nekem is azt írt a dokim, semmi mellékhatása nincs nálam, 3 hónapja szedem. Még nincs vérzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!