75B méretű kismamik, nektek szoptatásra mekkora melltartó kellett végül?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva gondban vagyok, mert nem tudom, mekkora szoptatós melltartót vegyek...Nektek hány mérettel kellett nagyobb mire belövellt a tej?2013. aug. 27. 07:27
1/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem a terhesség alatt 75B volt a méretem, ezért 80B szoptatós melltartót vettem, de végül a 80C kényelmesebb volt. :)
2/8 anonim válasza:
80C, de később is nőtt még (ahogy a gyerek étvágya) és 80D volt a maximum.
3/8 anonim válasza:
Nekem terhesen voltak a melleim 75B-sek, szopira vettem 80B-s melltartót, de nekem nem volt kényelmes, inkább a kínaiban kapható sport melltartókat hordtam!
4/8 anonim válasza:
Nekem is 80C méretű melltartó kellett.
5/8 anonim válasza:
szintén 80 C/D. Fazontól függőtt.
6/8 anonim válasza:
80B-s. Szóval nem sokat változott. Szerintem ne nagyon vásárolj be, esetleg a szülés várható időpontja körül érdemes, mert onnan már túl sokat nem valószínű, hogy fog nőni a cicid.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 30. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!