Ti adtok cumit az újszülött babátoknak? Káros szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 00:18
11/16 anonim válasza:
Én adtam neki már a kórházban is. Kimondottan hasznosnak találtam, mert utána ügyesebben szopott. Azóta is cumizik, de okosan használja :) ha nem kell neki, kiköpi.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És a cumit éjszakára is bedughatom a kis szájába?
2013. aug. 21. 17:18
14/16 anonim válasza:
Biztos hogy szuper dolog. :) Én is adtam mind3 gyerekemnek. Volt amelyik nem rögtön vette el hanem hónapokkal később, de addig próbálkoztam mig végül elvette. Megnyugtassa a gyereket. Sokat ismerek akiknek nem volt cumi a gyerekének és bizony azoknak vagy éjjelezős volt a gyerek, vagy örökké a teás üveg lógott a szájukba. Hát akkor már inkább a cumi.
15/16 anonim válasza:
Sosem adtam cumit a babámnak (most már 1,5 éves), és sosem lógott a teás üveg a szájában (mivel sosem használtunk cumisüveget) és 14 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat.
Anyatejes volt egyébként.
Nem gondolom hogy kifejezetten káros lenne a cumi, de azért én örülök hogy nem cumizik a lányom mert sokakat nagyon nehéz leszoktatni róla.
16/16 anonim válasza:
Én úgy tudom, újszülötteknek nem ajánlják addig, amíg meg nem tanulnak ügyesen szopizni, és be nem indul rendesen az anya teje.
Én a szülés előtt úgy gondoltam, nem akarok cumit adni a babámnak, de kb. 3 hetes koráig bírtuk, a másodikkal se sokkal tovább. A nagyobbikat viszonylag könnyen le is szoktattam a cumiról, nagyon szépek a fogai és nem szopja az ujját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!