Baj, ha nem polyaban szoptatom a kethetes kislanyomat?
szia,
Létezik még ilyen, hogy valaki bepólyálja a babáját?
Az én csajszim 10 hónapos és sohasem tettem pólyába.A mai napig szopizik, gyönyörű tartása van nagyon ügyes fejlett baba.
Ebben a melegben elég rá egy kis bady.
Szia! Én az első gyermekemet novemberben szültem. És mivel első volt, anyai, nagyszülői tanácsra pólyába tettem -hagyományosba. Azért volt jó, mert melegen tartotta és védte, mintha még mindig a hasamban lett volna. Viszont borzalmas volt szoptatás előtt kivenni a pólyából, tisztába tenni, vissza a pólyába... ráadásul minden szoptatás előtt és után lemértem. Ma már nem bonyolítanám így túl az életemet! Mindent könyvből csináltam és végig izgultam az egész csecsemőkorát.
A kisfiamat márciusban szültem és nála egyáltalán nem használok pólyát. Lazább lettem :)) Meleg van, egész nap egy bodyban van. Csak végignyúlok az ágyon és szoptatok. Vagy ülök a kanapén felhúzott lábakkal és egy textilpelenka van a feje alatt a karomon. Vagy a kertben, autóban szoptatok.
A lényeg a lényeg, hogy a pólya egyáltalán nem szükséges.
Az én fiam csak a kórházban szopott pólyában. Itthon még benne volt vagy két hétig (de tél volt), de szopinál kivettem, nekem úgy egyszerűbb volt megfogni.
Amúgy, kedves első válaszoló: igen, létezik, attól, hogy te valamiről nem tudsz, még lehet olyan.
Én is szerettem pólyázni a gyerekeimet, de szoptatni képtelen voltam így, egyszerűen nem tudtam megfogni. Valószínűleg azért, mert nálunk már a kórházban sem pólyáztak, és ott anélkül tanultam meg szoptatni.
Viszont télen a pár hetes babák szerintem sokkal jobban mutatnak odakinn pólyában, mint hálózsákban, vagy overállban, aminek lóg rajta a keze, mert rendesen ráadni még nem lehet.
De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!