Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hasfajos vagy lehet leki...

Hasfajos vagy lehet leki problemaja 4 hetes kislanyomnak?

Figyelt kérdés
Az alap problema hogy nem tudom szoptatni,keves a tejem es nem sziv jol,de mindig megnyugszik ha ra teszem a mellemre.Egy hetig antibiotikumot szedtem igy amit kifejtem sem tudtam oda adni,tapszert eszunk.Minden este iszonyatosan ordit,gorcsoldot is aadok neki,meg teat is mert kemeny a gyomra,es a szelek meg a szekeles kinozza meg,de van hogy azon kivul is ordit.Ma mar nem bizrtam vele,ra tettem a mellemre 5 percet cumizott nem volt a mellembe se sok tej,es mar ket oraja alszik.Ez mit jelent?
2013. aug. 15. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Lelki problémája nem lehet még szerintem. Az jó, hogy ráteszed a melledre akkor is, ha nem tudod szoptatni. Hasfájás lehet a dolgok hátterében, mert az két hetes kor után szokott előjönni. De az is lehet, hogy a tápszer nem jó neki. Próbálj ki egy másikat is. Ha az sem megy, a patikában vannak hasfájás elleni szerek (Espumisan, Infacol, Gripe Water). Sajnos sokmindent ki kell próbálni, mire megtalálod a megfelelőt.
2013. aug. 15. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem jól teszed, ha mellre teszed, mert az megnyugvást (is) jelent neki, neked meg lehet, hogy több tejed lesz. Egyébként sokan gondolják azt az első időkben, hogy nincs tejük, a baba mégis tud kiszopizni magának még akkor is, ha pl. a mellszívóval nem jön ki semmi.
2013. aug. 15. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!